Poznejte během své dovolené více než jen krásné pláže

Pokud stále váháte, kde strávit letošní dovolenou, je tento článek určen právě vám. Představíme vám v něm tři krásné země, které jsou ideálním místem pro trávení odpočinkové i aktivní dovolené. Tyto země budou vhodnou destinací pro milovníky koupání a opalování se, i pro ty, které nebaví pouze polehávat na pláži, ale rádi poznávají nové kultury, jedinečné památky i krásnou přírodu.

Bulharsko letecky

Bulharsko, jak ho neznáte

Bulharsko je jednou z nejlevnějších přímořských destinací, kam se lze z České republiky letecky dopravit. Nemusíte se však obávat. Nízká cena určitě není na úkor kvality a Vám se i za velmi příznivou cenu dopřeje takového zážitku, jaký od letní dovolené očekáváte. Bulharsko není jen obyčejnou středomořskou destinací s dlouhými plážemi a hotelovými resorty. Ty zde samozřejmě najdete, ale kromě nich se můžete těšit také na krásná města plná historických památek i na hornatou krajinu, která je v létě vhodná k horské turistice a v zimě zase k příjemnému lyžování. Pokud jste se rozhodli dát této zemi šanci, může být dovolená Bulharsko letecky all inclusive letošní vhodnou volbou.

Řecké putování po stopách dávné historie

Řecko je nejen krásnou dovolenkovou destinací, ale také zemí, kde se psaly evropské i světové dějiny. Najdete zde spoustu zajímavých míst, kde na Vás dýchne bohatá historie této země. Vypravit se tak můžete například do historických Athén či do města Thessaloniki známého také pod názvem Soluň, v jehož blízkosti se nachází známa hora Olymp. Řecko se může pyšnit také krásnou přírodou i jedinečnými plážemi, z nichž některé jsou považovány za jedny z nejkrásnějších pláží na světě. Stačí si vybrat ze široké nabídky zájezdů a dovolená Řecko all inclusive se již brzy může stát realitou.

Španělsko v rytmu flamenca

Neuvěřitelně živá země, která vás během pobytu nabije jedinečnou energií. Takové je Španělsko, země krásných pláží, malebných historických měst, žhavého tance i tradic, které jedni milují a druzí odsuzují. Na jednom se však musí shodnout všichni – jedna návštěva této země nestačí. Vyberte si ten nejlepší zájezd z kategorie Španělsko 2017 levně a přesvědčte se sami.

Příspěvek byl publikován v rubrice Destinace se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.